Росіяни продовжують створювати пропаганду для свого народу, в яку, на жаль, значна частина народу вірить і далі. Цього разу запросили "бойового екстрасенса".

На їхньому телебаченні показали передачу під назвою "Наш дід Ванга". Там, 86-річний співробітник КДБ з Борисоглібська розповів про те, як буде проходити війна, і більше того, назвав нібито дату, коли Україна може підписати капітуляцію. Роблять все для того, щоб заспокоїти народ у зв'язку з тривалими бойовими діями.

Автори даного випуску з самого початку, звичайно ж заявили, що Іван Фомін володіє "унікальним даром", і при цьому є колишнім працівником КДБ, щоб якомога більше людей повірили в його маячні.

Про Володимира Зеленського він заявив, що той раптово втече в Польщу, або ж Литву, і при цьому дуже переживає.

Російські пропагандисти, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Не бачить результату, заплутався. Він піддається, можна управу знайти. Натиснути на нього можна, він погодиться. Своєю нестійкою психікою він похід на Байдена. Відмовиться від президентства, там встановиться новий режим, і навіть на його місце висунутий претендента. Думаю ось, до вересня. Ось, у вересні має стихнути" - почав розповідати"бойовий екстрасенс". Повторимося, що величезна кількість росіян повірить в цю пропаганду, тому знову заспокояться, і будуть сидіти мовчки, не засуджуючи те, що відбувається в світі.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Вони не усвідомлюють, що Україна вже виграла цю війну, залишилося тільки вигнати окупантів з наших земель. Ті в свою чергу намагаються втриматися на позиціях.

Нагадаємо, що Дмитро Кулеба відповів Еммануелю Макрону на заклики зберегти обличчя Путіну

Раніше повідомлялося, що виснажені і деморалізовані: російські загарбники знижують темпи наступу

Також, пропагандисти намагаються домогтися відставки Валерія Залужного методом захоплення, продовжують деморалізувати росіян