Пропагандисти знову поміняли риторику стосовно війни Росії проти України. Якщо раніше ні в що не ставили ЗСУ, зараз почали боятися, і чи не звинувачувати у величі.

Сталося це під час чергового політичного ток-шоу на федеральному каналі. Вони чи не щовечора збираються в студії для того, щоб обговорити ситуацію в абсолютно чужій для них країні.

На цей раз, українці для пропагандистів не вигаданий народ, а реальність, про що вони звичайно ж вкрай шкодують.

"Тільки військовим шляхом, якщо ми будемо намагатися вирішити українське питання, ми його не вирішимо. Це дуже важко. Треба визнати, що український народ-це реальність. І не говорити, що він там австро-угорцями придуманий, почитайте класику. У Чехова, у Гоголя, почитайте. Так, це близький нам народ, але народ, який склався в якусь свою ідентичність. Подобається нам, не подобається…" - йдеться в повідомленні пропагандиста.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Вони почали усвідомлювати, що перемоги їм не бачити, тому вже зараз почали виправдовуватися за вчинені дії, і розповідати про велич українського народу.

Раніше експерти це вже передбачали, і відзначали, що коли Росія програє, вони це Своєму народові за допомогою пропагандистського телебачення піднесуть як виграш. Так і відбувається, як ми бачимо сьогодні.

Пропагандисти, фото: скріншот з відео

Потрібно, щоб вони ще відвели свої війська з наших територій, і тоді нехай живуть, як хочуть. Однак, за злочини всі дадуть відповідь перед судами, які вже почалися.

Нагадаємо, що російські окупанти готові забрати життя у своїх побратимів, якщо ті відмовляться воювати

Раніше повідомлялося, що окупанти знову обстріляли військову частину в Брянській області, але звинуватили у всьому ЗСУ: жителі залишилися без світла і води

Також, союзники України почали мислити по-різному, як закінчиться війна - США і Великобританія продовжують вірити в програш Росії