Російський постпред в ООН Василь Небензя знову висловився про дії своєї країни на черговому засіданні. Вважає, що Захід лише посилює конфлікт, а Росія взагалі повз проходила.

Таку заяву пропагандистський політик зробив під час чергового засідання Ради Безпеки ООН.

Досі велика частина світових лідерів не розуміє, що там робить Росія, зокрема після всього кошмару, що вони створили в Україні. Однак, країна продовжує бути членом ООН, і постпреду навіть дають слово.

Цього разу Василь Небензя знову засудив Захід за його політику стосовно України. Він вважає неправильним той факт, що країни продовжують поставки озброєнь в Україну, так як це лише посилює конфлікт.

"Ви також потураєте оскаженілій русофобії в своїх країнах, потураючи полякам, чехам і прибалтам, які давно збожеволіли на ній", - сказав він на засіданні Радбезу ООН.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Рада ООН. Фото: Youtube

При цьому, він чомусь не хоче говорити той факт, що якби не зброя від партнерів, то російські окупанти давно б захопили більшу частину країни, і кількість жертв серед мирного населення було б в рази вище.

Нагадаємо, що Росія почала повномасштабну війну проти України 24 лютого. З тих пір життя мільйонів громадян кардинально змінилося, і вони були змушені шукати більш безпечне місце.

Генасамблея ООН, скріншот

Також, в той день кардинально змінилося ставлення практично всього світу до Росії, і вони опинилися в ізоляції.

Нагадаємо, що бійці ЗСУ, будучи в меншості, героїчно відбили навалу окупантів: знищили десятки танків і не зрушили з позицій

Раніше повідомлялося, що білоруські солдати вирили яму під парканом на кордоні з Польщею: копають вікно в Європу

Також, російські танки Т-72: як навчитися розпізнавати ворожу техніку на випадок наступу