Як відомо, у Збройних силах України не тільки чоловіки, а й величезна кількість жінок. Вони всі пішли на фронт для того, щоб обороняти землі від російських окупантів.

Історію однієї з таких розповіли на сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Пішла на службу в якості добровольця вона ще в 2016 році, і прийняла присягу на вірність країні рівно через два роки, як на фронті загинув її брат.

Дівчині відразу ж дали позивний» стіна", і може відповісти як фізично, так і словесно. Будь противник їй по зубах, а деякі її і зовсім почали боятися. У сім'ї у неї всі військові, тому, вона не з чуток знає, як це боляче, коли війна забирає найрідніших людей.

"Війна для мене почалася не 24 лютого, а набагато раніше, ще в 2014 році. Я не сприймаю росіян за людей. Це просто істоти, які порушили нашу територіальну цілісність під вигаданими гаслами. Ніякі бойові дії не можуть виправдати масові і цинічні знищення цивільного населення. Це реальний геноцид і прагнення захопити чужу територію за всяку ціну", - розповідає Військова.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Українка "Стіна", фото: Facebook

Зараз вона складається в одному з підрозділів 120-ї бригади ТрО, і щодня виконує завдання, які ставлять перед нею. Вона, як ніхто інший знає, за що бореться, і вірить, що Перемога відбудеться зовсім скоро.

"Кожна свідома людина розуміє, що свою територію, народ, дітей треба захищати за всяку ціну. І тоді не виникатиме питання: "що я тут роблю і навіщо?"- ти просто робиш свою справу, не за гроші, а за покликом .Якщо поліг один, то на його місце повинно стати двоє. Тільки тоді буде перемога", - підсумувала"Стіна".

Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що російські полонені зізналися у злочинах проти українського народу, довели свою марність

Раніше повідомлялося, що поки Китай співпрацює з Росією, Тайвань допоможе Україні матеріально відновлювати міста

Також, Олексій Арестович попередив про посилений обстріл України, ігнорувати тривоги не можна