Командування російської армії зовсім не шкодує власних солдатів і посилає на передову так званих "одноразових" бійців. Про це розповів український воїн з позивним "Борода" журналісту Юрію Бутусову.

Український захисник розповів, що солдат - це явно не головна цінність російської армії. Він зазначив, що тактика російських окупантів полягає в тому, що на передову посилають так званих "одноразових" бійців, а після цього починають бити важкою технікою.

російські окупанти. Фото: скриншот Youtube

При цьому "Борода" підкреслює, що недооцінювати сили загарбників не варто, адже в їх рядах є і кваліфіковані фахівці. Втім, велика частина армії рф демотивована, а командування посилає їх як "м'ясо" в бій і не соромиться заявляти про це прямо.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Як ми неодноразово чули, як вони їх називають в раціях – "випускай одноразових", "давай м'ясо". Тобто в першу чергу вони випускають "одноразових", як вони їх називають, а потім вже йдуть чимось більш потужним. І коли вони йдуть чимось більш потужним - це вже дійсно серйозний бій, це сутичка на виживання. Але наші хлопці тримають все дуже сильно і сміливо", - поділився український захисник.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російські окупанти знову викрадають жителів Енергодара, тижнями сидять в підвалах без їжі і води.

Також наш портал повідомляв, у Генштабі показали, як ЗСУ розправляється з ворогом гарматою 1947 року: "З дроном прекрасно працює".

Крім того, наш портал інформував, в Україну прибули потужні ракетні комплекси HIMARS: "Літо буде спекотним для російських окупантів".