Старший лейтенант роти, в якій більшість була строковиками і повернулася додому якщо не в пакетику, то пораненими, закликав білорусів схаменутися і не йти воювати в Україну.

Полонений причетний до низки військових злочинів, тому крім іншого його чекає розслідування та суд. Про це повідомляють в Ukrinform.TV.

Підрозділ цього солдата безпосередньо причетний до безчинств і розстрілів мирного населення в Маріуполі. Проте його звернення до білорусів звучить доволі переконливо:

Командир роти морської піхоти, що базується в місті Севастополі. Хочу звернутися до братнього народу, до Білорусі. Дорогі брати, зробіть все, щоб вас не втягнули в цю кровопролитну війну. Наше командування ставиться до нас, як до другого сорту, нас кидають на забій, нам розповідають одне, а роблять зовсім інше. За чотири місяці практично нічого не змінюється. Втрати тільки зростають. Подумайте про те, яке ставлення буде у вас. Як Ваші дружини і матері будуть вас чекати додому, і зустрічати покаліченими або чекати з полону. Будь ласка, зробіть так, щоб вас не втягнули в кровопролитну війну. полонений окупант

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що командир полку "Азов" Денис Прокопенко зустрічає 31-й день народження в російському полоні.

Як повідомляв "Знай.ua" окупанти завдали удару по ТРЦ у Кременчуці, багато жертв серед мирного населення.


Також "Знай.ua" інформував, що Джо Байден допоможе закрити небо над Україною, хоч і з запізненням.