Збройні сили України продовжують знищувати російських окупантів на полі бою. Незабаром за допомогою американського озброєння зіб'ють усі поставки навколо Харкова.

Про це стало відомо завдяки американському Інституту вивчення війни (ISW).

Найімовірніше, зараз українські захисники мають на меті ліквідувати всіх окупантів на території Харківської області, і тим самим загрожують наземним комунікаціям.

HIMARS, фото: вільне джерело

Для цього буде використано західну реактивну артилерію великої дальності, серед якої і американські системи HIMARS. Аналітики вважають, що, зокрема, не пощастить окупантам та їхній техніці, яка їде з російського Білгорода на південь Харківської області. Йдеться про порушення шляхів постачання окупантів, що проходять через Вовчанськ, Куп'янськ та Ізюм.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Зараз, на думку аналітиків, більшість великих російських складів боєприпасів та постачання вздовж харківського напряму розташовані в межах досяжності систем HIMARS.

HIMARS, фото: скріншот з відео

До речі, завдяки цьому озброєнню сильно змінюється баланс сил на фронті, і звичайно ж, на користь України. Це не може не тішити, а отже, бажана перемога стає дедалі ближчою.

Працюють вони в основному вночі, тому що в такому випадку ризик потрапити в поле зору російських безпілотників дуже низький.

Момент пуску ракет з M142 HIMARS

"Ці HIMARS дуже сильні. Вони дозволяють нам максимально вставляти росіянам палиці в колеса. Для нас це величезна перевага. Росія не має нічого подібного", - зазначив один з членів екіпажу РСЗВ.

Нагадаємо, що радник МВС Денисенко про путінський указ та бажання росіян мобілізуватися

Раніше повідомлялося, що пропагандисти зіпсують через "бавовни" у Білгороді, набридло слухати нісенітницею.

Також після надання Україні далекобійної допомоги у кремлі згадали про переговори: з'явилися нові бажання .