У магазинах окупованого Херсона почали запроваджувати "натуральний обмін" товарів. Що це за ноу-хау від росіян та як зміниться життя місцевих жителів.

Про це стало відомо завдяки Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України, які оприлюднили цю інформацію в соціальних мережах.

"Місцева" влада має величезні проблеми у фінансовому секторі, які призвели до повернення "натурального обміну" в місцевих магазинах. Тобто, товари відпускаються в обмін на інші. Як у часи Радянського Союзу, до якого всіх так хоче повернути "російський світ".

При цьому продавець щоразу окремо домовляється з покупцем про курс такого обміну і фіксувалися вже неодноразово випадки так званих «продуктових кредитів», коли продавці випускають товари в борг під 10-20%. Саме так зараз змушені жити наші люди.

Також у Херсоні почастішали випадки викрадення колишніх керівників комунальних установ та організацій, начальників середньої ланки (начальників відділів та директорів департаментів) місцевих органів виконавчої влади. з метою поновлення роботи відповідної організації чи служби" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Супермаркет. Фото: YouTube

Страшні речі відбуваються на окупованих територіях, проте гріє одна думка - всі вони незабаром знову повернуться під контроль України. Потрібно лише трохи натиснути на західних партнерів, які обіцяли допомогти зі зброєю.

Херсон, фото: Воєнна розвідка України

Нагадаємо, що в США не збираються підштовхувати Володимира Зеленського до переговорів, вважають ще не настав час

Раніше повідомлялося, що росія готується до відкриття другого фронту в Сирії: отримали потиличники в Україні, потрібно ще й на Сході .

Також Віталій Кім переконує впертих українців, але безрезультатно