Війна, яку розв'язав путін проти України — не що інше, як війна проти Європи, таку думку висловив Михайло Подоляк, радник Офісу президента, спираючись на беззаперечні факти.

У своєму Twitter Михайло Подоляк перерахував усі негаразди, з якими вже стикаються європейці через путіна. Це і газовий шантаж, і кібератаки, і зростання цін та загроза гуманітарної катастрофи, все це і є війною, яку веде путін проти Європи. Частина політиків не мають у цьому сумнівів, а іншим Подоляк порадив позбавитися від ілюзій.

Газовий шантаж, зростання цін, штучна міграційна криза, кібератаки, пропаганда… Кожен із цих елементів є частиною великої картини: з точки зору путіна, він УЖЕ веде війну з Європою. Багато eu-лідерів це зрозуміли. Іншим варто швидше прощатися з небезпечними ілюзіями. Михайло Подоляк, радник ОП

У коментарях до допису погодились з Подоляком та зазначили, що є лідери, які не хочуть розуміти масштабів катастрофи влади путіна імовірно "харчуються плодами його гнилої пропаганди та мають особистий з того зиск".

Нагадаємо, ми писали, що Михайло Подоляк прокоментував жест "доброї волі" росії після успішного удару ЗСУ.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua" у США не збираються підштовхувати Володимира Зеленського до переговорів, вважають ще не настав час.

Також "Знай.ua" інформував, що після надання Україні далекобійної допомоги, в кремлі згадали про перемовини.