Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович поділився новим оптимістичним прогнозом для України. Окупанти більше не отримають великих успіхів у цій війні.

Про це він повідомив 4 липня в ефірі програми "Фейгін Live" на YouTube-каналі російського правозахисника та блогера Марка Фейгіна.

Днями українським захисникам довелося відійти від міста Лисичанськ, що на Луганщині, бо залишатися там було більше нерозумно, адже існувала ймовірність опинитися в котлi. Саме тому окупанти здобули успіх у цьому напрямку.

При цьому, за прогнозом Олексія Арестовича, такого більше не буде, і це остання їхня велика перемога в цій війні, яка була розв'язана понад 4 місяці тому.

Олексій Арестович. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Показати ще

"Наступ у Луганській області — це останній успіх російської армії в Україні. Мається на увазі великий успіх. Село якесь можуть взяти. Я просто знаю, що твориться у військах Росії. брали 90 діб із великою кількістю військових, втратили велику кількість людей.Ми з Лисичанська просто відступили.У Сєвєродонецьку вони ще півтори доби воювали з порожнім містом, у Лисичанську теж саме було дві доби” – каже радник голови ОПУ.

Олексій Арестович, фото: Instagram

Він гадки не має, де вони можуть взяти резерви для того, щоб взяти ще одне велике місто на кшталт Слов'янська чи Краматорська. Вкрай сподіваємося, що це правда, і вже незабаром розпочнеться контрнаступ українських військ, які дозволять повернути території назад під наш контроль.

Нагадаємо, що радник ОПУ Подоляк закликав лідерів ЄС позбутися ілюзій щодо путіна.

Раніше повідомлялося, що російський окупант благає матір витягнути його з війни в Україні, більше не витримає зіткнень із ЗСУ

Також, українські захисники "поплескали" склади з артбоєкомплектами російської армії: погано ховалися