Стали відомі нові подробиці про оточення російського диктатора путіна. Вже понад два роки сидять на карантині, щоб не заразити свого царя.

Про це стало відомо завдяки новим даними джерел ВВС.

За попередньою інформацією, все оточення путіна вже близько двох років сидить на карантині з постійною ізоляцією та медичними тестами. Йдеться про пілотів та медиків путіна.

путін. Фото: скрін youtube

Під час карантину людям доводиться протягом 12 діб чотири рази складати ПЛР-тест, а на дванадцятий день знову кров на антитіла.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

При цьому, якщо у людини не виявляють антитіла, які повинні говорити про те, що вона хворіє, то лише через 14 днів вона може потрапити "в чисту зону" для зустрічі з Володимиром Путіним.

путін. Фото: скриншот Youtube

До речі, саме тому на всіх зустрічах він сидить за кілька метрів від співрозмовника за величезним столом. Найімовірніше, у нього ослаблений імунітет через хворобу, про яку всі говорять останнім часом, і він не хоче ризикувати собою. Тому всі контакти дуже обережні.

Очевидно, бункерний дуже боїться смерті, але ще більше боїться загинути так і не закінчивши справу в Україні під назвою повномасштабна війна, яку розв'язав понад чотири місяці тому.

путін, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що радник ВП Подоляк закликав лідерів ЄС позбутися ілюзій щодо путіна.

Раніше повідомлялося, що боротьба за Донбас та злочини Росії на території України: останнє оновлення розвідки Міноборони Великобританії .

Також, бойовий дух росіян опустився до критичної точки після висловлювань Ігоря Гіркіна про HIMARS – жодне ППО вже не врятує