Маріуполь та безпосередньо "Азовсталь" були головними словами у ЗМІ протягом кількох місяців з початку повномасштабної війни проти рашистів.

Вони ж її і розпочали 24 лютого 2022 року, успішно "денацифікувалися", стали "хорошими" у кількості понад 36 тисяч російських солдатів. Але вторгнення триває, воїни ЗСУ щодня їх знищують, а ті лізуть та лізуть. Проте повернемося до "Азовсталі". Останнім часом ця тема практично не згадується, оскільки наші військовослужбовці вийшли з території заводу десь у середині травня і тепер перебувають на тимчасово окупованій території Донецька чи десь у Росії.

Азовсталь, Маріуполь. Скріншот з відео

Їх понад дві тисячі там, але все з надією незабаром повернутися додому. Нещодавно частини з них вдалося опинитися в списках на обмін. Один із таких воїнів встиг дати інтерв'ю, щоб описати свої відчуття, будучи в полоні.

Бійці з Азовсталі. Фото: скриншот YouTube

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

[quote author=""]"Хочеться це все забути, як сон... я не скажу, що якісь тортури були, до тих, що були з "Азовсталі", якось ставилися по-іншому. Чи поважали, чи боялися, я не знаю. Але на нас вони дивилися як на воїнів. Надія була, надія постійно була", - заявляє Павло з "Азовсталі", звільнений з полону.

Нам залишається пам'ятати про інших військовослужбовців, які обов'язково повинні повернутися додому. І ніяк інакше.

Нагадаємо, Андрій Білецький зробив термінову заяву про воїнів "Азова", які перебувають у полоні : "Найближчим часом"

Як повідомляв "Знай.uа", Наталія Бабеуш розповіла, як годувала супом із води та каші українців на "Азовсталі": "Мріяли про хліб з олією"

Знай.ua писав, дружина загиблого українця шокувала покаранням для вбивці - вся країна в сльозах від гордості