З кожним днем ​​росія слабшає дедалі більше. Виною цьому є як міжнародні санкції, так і недовіра наближених до влади людей. Чи зможе це спровокувати розпад держави?

Про це повідомляє портал The Moscow Times. Імовірність такого результату подій прокоментував фахівець із зовнішньої політики Сергій Караганов.

На думку експерта, ймовірність розпаду росії зараз існує, і це питання відкрито обговорюється. Якщо найближчим часом вони не стануть демократичною федерацією, то Росія може поділитися на кілька країн. У них ще є час виправити все, але його занадто мало.

путін. Фото: скрін youtube

"Посилаючись на мемуари колишнього директора ЦРУ Роберта Гейтса, Мічел пише, що під час розпаду СРСР у 1991 р. Дік Чейні, який тоді був міністром оборони в адміністрації Джорджа Буша-старшого, «хотів побачити демонтаж не лише Радянського Союзу та Російської імперії, але і самої Росії, щоб вона більше ніколи не могла знову загрожувати світові” – коментує ситуацію вже західних автор Кейсі Мічел.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

путін, фото: скріншот з відео

А ось історик Владислав Зубок вважає, що навіть коли росія буде змушена укласти невигідний для себе мирний договір, то Україні та Заходу потрібно буде існувати поряд із ослабленою, проте все ще авторитарною державою. Потрібно бути готовими до всіх сценаріїв, однак весь цивілізований світ вірить, що незабаром росію вдасться стерти раз і назавжди зі світової карти, і тоді настане довгоочікуваний світ.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що за донати ЗСУ хлопця посадять у в'язницю

Раніше повідомлялося, що бойовий дух росіян опустився до критичної точки після висловлювань Ігоря Гіркіна про HIMARS - жодне ППО вже не врятує

Також, російські окупанти оселилися у санаторіях Запоріжжя, і влаштовують фейкові "протистояння" проти ЗСУ