Стало відомо, що дедалі більше росіян починають усвідомлювати, що насправді творить їхня влада. Дехто навіть починає відмовлятися від паспорта, і збирається вступити до лав ЗСУ.

В опублікованому в мережі ролику чоловік почав розповідати, що він засуджує те, що відбувається зараз на території України. До звичайних росіян почало доходити на п'ятий місяць війни, що насправді це геноцид українського народу та знищення країни загалом.

На фоні цього багато хто не хоче бути звинуваченими в злочинах Росії нарівні з її керівництвом. Саме тому чоловік і записав ролик, в якому виголосив полум'яну мову.

Росіянин, фото: скріншот з відео

рішуче засуджую дії росії проти України. Нанесення ракетних ударів по території України, внаслідок яких загинули тисячі людей, включаючи дітей. Руйнування інфраструктури та міст, включаючи школи, дитячі садки, та лікарні, є варварськими діями. лад України, на її територію та суверенітет” – каже чоловік.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Після цього він узяв паспорт до рук, і порвав його, бо більше не хоче бути співучасником цих злочинів. У будь-який момент він боїться, що його можуть також забрати воювати проти народу, який, судячи з усього, близький йому.

Росіянин, фото: скріншот з відео

Проте на цьому сюрпризи не закінчилися.

"І вступаю до лав Збройних сил України. Слава Україні " - підсумував ролик чоловік. Наприкінці було опубліковано фотографію самого паспорта, який справді порваний.

Було б чудово, якби на це наважився кожен окупант, який уже бореться за гроші та вбиває людей в Україні.

Нагадаємо, що після роботи наших танкістів окупанти відмовляються заходити на позиції .

Раніше повідомлялося, що окупанти у Херсоні почали здійснювати "натуральний обмін" продуктів, повернули Радянський Союз .

Також, ЗСУ можуть повернути Крим та Донбас вже наступного року, а Білорусі не вистачить духу напасти – у ГУР МО відповіли на популярні питання