Стало відомо, що російські окупанти на тимчасово захоплених територіях намагаються залучити молодь до створення проросійських організацій.

Про це стало відомо завдяки новим даним від Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Справа в тому, що тимчасова влада в окупованій Херсонській області нині намагається нав'язати свої проросійські погляди української молоді.

Одним із головних елементів такої політики стало "військово-патріотичне виховання", і з цією метою почали активно формувати "громадянські організації" на кшталт "молоді будівельники Херсонської області", "молодь Херсона" та багато інших.

При цьому українській молоді не просто пропонують це зробити, а часом навіть змушують. У той же час старше покоління Херсонської області приєднується до новоствореної організації під назвою "союз матерів Херсонської області" та "організація ветеранів Херсонської області".

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Щоб зробити уявлення про масову підтримку місцевою молоддю окупаційного режиму, активно пропагується роль в організованому «міносвіті РФ» проекті "твій крок" (твой шаг). У "федеральному агентстві у справах молоді Росії" анонсовано проведення на окупованих територіях загальноросійських дитячо "планета великих змін" (планета больших перемен) та "велика змiна" (большая перемена)" - йдеться у повідомленні під постом.

Херсон, фото: скріншот із відео

Вони намагаються зробити все можливе для того, щоб зберегти владу в місті, проте для них дуже погані новини, оскільки ЗСУ вже наближається до міста.

Херсон. Фото: Telegram

Нагадаємо, що путін готує новий сезон ядерних загроз в Україні, намагається завадити контрнаступу ЗСУ

Раніше повідомлялося, що окупанти вже закликають родичів вимкнути телевізор та подумати головою: втрати величезні

Також, Сергій Лавров загрожує змінити географію бойових дій в Україні: сильнішою за Himars виявилася тільки паніка пропагандистів