У росії хочуть ще більше обмежити права своїх же людей. Наразі готують наказ, який заборонить солдатам звільнятися під час ведення війни.

Такою інформацією під час нещодавнього брифінгу поділився заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу Олексій Громов.

Олексій Громов. Фото: YouTube

Річ у тім, що з кожним днем ​​з'являється дедалі більше історій, що російські окупанти відмовляються воювати в Україні. Вони шукають способи, щоб звільнитися, розірвати контракт, втекти, і так далі. Російське командування про це дізналося, і чиновники розпочали підготовку документа, який змінить їхнє законодавство.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Особливо хочу зазначити, що керівництвом Російської Федерації з метою припинення відтоку особового складу з лав Збройних сил здійснюється підготовка змін до законодавчих актів у частині, що стосується заборони звільнення зі служби під час дії військового стану або проведення так званої "спеціальної військової операції", - повідомив Олексій Громов.

Мало хто сьогодні хоче підписувати контракт на військову службу, адже вже дізнався, що собою представляють Збройні сили України, і що з ними краще не чинити опір, адже окупанти повернуться за такого сценарію додому в чорних пакетах.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Небажання брати участь у бойових діях на території нашої країни також спричинило суттєвий недобір курсантів у вищих військових навчальних закладах.

Ще трохи часу, і за них не буде кому воювати, і доведеться шукати нові маніпуляції. За цей час ЗСУ швидко відженуть росіян з нашої території.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що кровожерна "мати" загиблого росіянина хоче більше жертв

Раніше повідомлялося, що ворог хотів зайняти українські позиції, натомість зайняв місце в пакеті: особливості роботи снайперів ЗСУ

Також, путін вже не той? Кирило Буданов розповів, чи справді росією керують двійники диктатора