Пропагандист "ДНР" переплюнув за жорстокістю гітлерівців та відкрито закликав до біологічного знищення українського народу. Про це повідомляє український блогер, журналіст та політичний оглядач Денис Казанський на своїй сторінці у twitter.

Російські пропагандисти вже шостий місяць війни не втомлюються вперто стверджувати, що війна в Україні – це нібито боротьба із вигаданими ними нацистами. При цьому саме російська армія випалює мирні міста, вбиває дітей, катує і стратить військовополонених, діючи, як справжнісінькі нацисти.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Втім, пропагандист "ДНР" Владислав Вугільний довів, що ідея "російського світу" гірша від нацизму. У своєму telegram-каналі він відкрито закликав до біологічного знищення українців як нації.

Журналіст Денис Казанський вразився жорстокістю пропагандиста і зазначив, що свого часу навіть гітлерівці поводилися набагато стриманіше.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

"Пропагандист "ДНР" Владислав Вугільний закликає до біологічного знищення української нації. А українців називає "недолюдьми". Коли хтось розповідатиме вам про нацистів в Україні - просто покажіть йому цей текст. До речі, навіть гітлерівці соромилися так відкрито писати", – зазначив Денис Казанський.

Раніше Знай повідомляв, Михайло Подоляк розповів про мирні переговори з росією: рашисти будуть розлючені від такого розкладу.

Також ми писали, на росії батьки загиблого окупанта сваряться за гробові: ганьбляться і вирішують, хто гідний.

Крім того, наш портал інформував, в ОПУ пообіцяли зламати амбіції росіян щодо "референдумів" на окупованих територіях: "Москва сама не впевнена".