Ексдепутат Одеської міської ради Ігор Дмитрієв, який втік на Кримський півострів і там облаштувався, вирішив продовжити вивозити з України дітей.

Про це він повідомив у своєму особистому Telegram-каналі, де навіть відкрив збирання грошей на це. Тобто народ має ще й заплатити зі своєї кишені за злочинні дії Кремля.

Тобто тепер вони хочуть звозити українських дітей, які зараз проживають на тимчасово окупованих територіях територіях на територію росії. Відмазку для цього він також вигадав.

Ігор Дмитрієв, фото: скріншот

Все для того, щоб відволікти їх від війни, від кривавих новин, і дати батькам відпочити. Йдеться про малюків із Херсонської та Запорізької областей, а відвезуть їх до Домбаю. Це гірська територія Карачаєво-Черкесії в басейні Теберди на Північному Кавказі.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"Подивляться на Росію, на дороги та благоустрій південних регіонів, побачать море, гори. Ми плануємо як експеримент змішати українських та російських дітей в одній групі. сподіваюся таким чином вони навчаться знаходити спільну мову. Якщо вже ми допустили цю війну, то нехай наступне покоління буде більш домовоспроможним. Діти не відрізняються один від одного, це вони потім, вже дорослі, під впливом пропаганди починають жестити" - пише Ігор Дмитрієв.

Українські діти. Фото: скриншот Youtube

Тобто, "крадіжка" дітей для пропагандиста лише експеримент. «Допомогти» таким способом вони хочуть близько сотні дітям, і не факт, що все це буде добровільно. Не виключено, що дітей примусово заберуть у батьків, щоби показати "велич росії".

Діти в бомбосховищі

Нагадаємо, що Юрій Романенко відреагував на нападки міжнародників у бік України, звинуватили у веденні війни

Раніше повідомлялося, що росіяни вбили двох його побратимів і отримали миттєву розплату: боєць Іван пообіцяв боротися проти ворога до останнього

Також російські пропагандисти звинуватили Київ у загостренні навколо Тайваню .