Країни Африки, дружбою з якими хваляться у Кремлі, наввипередки виготовляють поштові марки на підтримку України. Про це повідомляє telegram-канал "Ґрунт".

Після початку повномасштабного російського вторгнення підтримка України у світі досягла небачених масштабів. Усі цивілізовані країни світу захопилися силою українців і почали всіляко допомагати та надавати підтримку. Як виявилося, навіть країни Африки не опинилися осторонь.

Марки. Фото: telegram-канал "ҐРУНТ"

Марки. Фото: telegram-канал "ҐРУНТ"

Так, такі країни як Сьєрра-Леоне, Того, Гана, Джибуті та Республіка Нігер випустили десятки поштових марок, присвячених Україні. Кожна з них тематична та колекційна. Зокрема було випущено поштові марки присвячені затонулому російському крейсеру "москва", українським рятувальникам і навіть безпілотнику "Байрактар".

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Марки. Фото: telegram-канал "ҐРУНТ"

Марки. Фото: telegram-канал "ҐРУНТ"

Марки. Фото: telegram-канал "ҐРУНТ"

Марки. Фото: telegram-канал "ҐРУНТ"

Примітно, що на Росії країни Африки вважаються дружніми, але навіть висловили своє захоплення Україною.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Невзоров розповів, як путінські війська із СІЗО готові померти за диктатора та пральну машинку: "Пузаті дідки антисанітарного вигляду".

Також наш портал інформував, що Подоляк підрахував, що росія по громадянських українцях б'є у 73 рази більше, ніж по військових: "Терор населення".

Крім того, наш портал інформував, полонений окупант надивився телевізора, і вирушив воювати через "тиранію Києва" народу Донбасу: "У православних є таке поняття".