Поки одні українці радіють з того, що гроші на купівлю трьох байрактарів пішли на придбання супутника, інші припускають, як саме цей супутник може нам допомогти.

Бачити переживання окупантів рф - це звичайно добре, але може бути там є дещо ще, про що нам поки невідомо? З цим спробувала розібратися тарологиня Валентина з Білорусі та порадувала українців дуже приємним прогнозом щодо "супутника Притули", адже у назві до свого відео вона запитала, чи зможе він знайти бункер путіна.

Сергей Притула, фото: скриншот из видео

На початку свого розкладу вона уточнила, що Європа може примусово притягнути володимира путіна на переговори з Україною.

"У всі місця їх тикатимуть, якщо вони не хочуть по-людськи. Вже США і Великобританія висувають ультиматуми" , - говорить тарологиня.

Популярні новини зараз

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Експертка зазначила, що українці – досить підозріла нація і після придбання супутника багато хто відверто засумнівався у тому, чи потрібен він нам.

"Будь-які гроші українців підуть на користь, хочу вам сказати. Ваші гроші ніколи не пропадуть... Супутник принесе не тільки користь, а й прибуток якийсь. Може, потім будуть в оренду здавати. А тут випало Сонце, велику користь принесе. Є такі питання, які по картах дивитися не обов'язково. У росії є сутник, але він тільки там, де рф, він на інші держави блокується. Він працює, як хрін на паркані. А в України працює на весь світ. Вони будуть там брати інформацію, щоб правильно працювали байрактари" , - заспокоїла українців Валентина.

Чи потрібний Україні "супутник Притули", розклад Таро

Нагадаємо, що екстрасенс Макс Гордєєв поділився обнадійливим прогнозом по Харкову.

Раніше ми повідомляли, що екстрасенс Олена Курилова розповіла, як і коли закінчиться війна в Україні: "Чекаю на 1 листопада" .