Існує досить незвичайний сценарій цієї повномасштабної війни, яку 24 лютого розв'язав диктатор путін. Виявляється, ВСУ має всі шанси зайти в Кримський півострів набагато раніше, ніж на Донбас.

Про це 24 каналу сказав російський опозиційний журналіст, міжнародний оглядач Іван Яковіна.

Причина криється у поганій логістиці росіян. Скрізь, де її порушено, там Збройні цілі України незабаром можуть опинитися, і на сьогодні саме Кримський півострів є такою точною.

ЗСУ. Фото: скрін youtube

І отже, за такою логікою, ця територія може повернутися під контроль України набагато раніше, ніж очікувалося спочатку. Навіть Донбасу доведеться ще трохи зачекати.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Справа в тому, що в Криму сьогодні є певні складнощі з овновними транспортними артеріями, і путінський міст працюють не на повну силу. Там функціонує лише автомобільна та залізнична смуга. Вони, звісно, ​​можуть розраховувати лише на залізницю, проте вся вона під зоною поразки української артилерії.

Мітинг на підтримку України в Криму. Фото: скриншот Youtube

"Я думаю, що Крим повернеться під український суверенітет раніше за Донбас. На Донбасі військові позиції росіян сильніші, ніж у Криму. Крим буде повністю позбавлений поставок – не буде ні палива, ні снарядів, ні їжі. Нічого", - каже Іван Яковіна.

Донбас, фото: вільне джерело

Тобто, зовсім скоро путіну доведеться зробити черговий "жест доброї волі", або ж "перегрупування" - як їм завгодно називати ганебну поразку.

На Донбасі ж поки що з логістикою немає абсолютно проблем, але це обов'язково скоро зміниться у бік ЗСУ.

"Крим дійсно перетвориться на острів, після чого російським солдатам і офіцерам, які перебувають там, доведеться здаватися", - підсумував Іван Яковіна.

Нагадаємо, що журналіст побачив початок кінця диктатури у Росії вже за пару місяців

Раніше повідомлялося, що Україна стала ще на крок ближче до постачання американських дронів Gray Eagle, але спочатку їх потрібно модифікувати .

Також, Олексій Данилов висловився про припинення поставок із Заходу після відмови від переговорів із росією