путін поставив ППО біля ще однієї резиденції. Цього разу в Сочі, а точніше – в Красній Поляні.

Тепер біля ще одного помешкання диктатора розташувався "Панцирь". Таку ж установку бачили коло валдайського житла путіна. Про це передає у своєму тг-каналі Андрій Цаплієнко.

ППО "Панцир". Фото: скриншот Youtube

Всьо по плану. Ордер на арешт, ППО на держдачах і додаткові 1300 км кордону з НАТО завтра після вступу Фінляндії до Альянсу

За інформацією Антона Геращенка, команда Навального опублікувала розслідування про секретну зимову резиденцію бункерного диктатора в червоній галявині під Сочі.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Раніше журналісти писали про предмети розкоші та інші вишукування елітного шале "Ачіпсе", яке юридично належить "газпрому".

Резиденція путіна. Фото: скриншот Youtube

Зараз же розслідувачам вдалося виявити неподалік "притулку убогого чухонця" ЗРПК "Панцир С1". Як розповіли журналісти, ППО встановили на галявині біля дороги за один кілометр від шале.

Такі ж установки раніше помітили біля резиденції путіна в ново-огарів і на валдаї. Про це повідомляли декілька російських пабліків. Комплекс протиповітряної оборони встановили поряд із селищем Заріччя. Це за 10 км від президентської резиденції до ново-огаревого.

ППО. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, ми писали, що пару молитовників та окопні свічки: окупанти без ентузіазму "похвалилися" гуманітаркою з церкви.

Як повідомляв "Знай.ua" відомий астролог побачив світлий період для України на квітень 2023.

Також "Знай.ua" інформував, що кухар путіна Пригожин готується стати президентом росії: вже й інтерв'ю записав у форматі диктатора.