Війна – це жорстока реальність, що ламає долі. Один із прикладів подібного стався на Авдіївському напрямку Донецької області, де українському воїну довелося зустрітися віч-на-віч зі своїм власним батьком, який воював на боці російських окупантів.

Олександр, військовослужбовець 47-ї окремої механізованої бригади та командир екіпажу бойової машини піхоти Bradley, зіткнувся з гірким фактом – його батько, якого він практично не знав, залишив їхню родину, коли Олександр був ще малюком.

Bradley

"Мама - українка, а він із РФ. В Україні він начебто був, я мало про нього знаю", - заявляє він.

За виконання однієї з бойових завдань Олександр раптом опинився під вогнем ворожого танка, перебуваючи в Bradley. Броня витримала перший удар, але ситуація була напруженою. Несподівано пролунав дзвінок – це був його батько, який був у тому танку. Батько, дізнавшись про сина в Bradley, запропонував Олександру перейти на бік ворога і нібито припинив вогонь. Але ворожі атаки продовжувалися.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Bradley, скріншот: Facebook

Незабаром хлопець довідався, що його батько помер. Його танк підірвався на мінах, і полум'я охопило машину. Чоловік не зміг вибратися з броні, що горіла, і знайшов смерть у вогні війни, яку сам обрав.

"Я особливо його не знав, особливо його не бачив. Для мене це не було, що типу батько, що типу шкода. Це моя робота. Він обрав свій бік", - зазначає воїн ВСУ.

Нагадаємо, російські терористи використовують полонених воїнів ЗСУ як живі щити.

Як повідомляв "Знай.uа", не потрібно "бити" всю російську армію: генерал розповів, що потрібно українцям для перемоги над путіним

Знай.ua писав, "мамо, ми їм потрібні": британець поліз у петлю після повернення з війни в Україні