Незважаючи на виснажливу боротьбу, український народ не збирається здаватися ворогові. На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський під час інтерв'ю бразильським журналістам.

Глава держави визнав, що втома від війни дається взнаки, проте це не причина опускати руки. Навпаки, щоранку українці мають піднятися та продовжувати захищати рідну землю від російського агресора.

Володимир Зеленський, фото: прес-служба ОП

Адже відстоювання незалежності є єдиним шляхом виживання нації. Подібно до того, як люди щодня повертаються додому після роботи втомленими, проте наступного ранку сновка встають і йдуть на роботу, щоб забезпечити сім'ю, так і українці, незважаючи на виснаження, щодня вступають у поєдинок із ворогом для захисту батьківщини.

Президент Зеленський наголосив, що капітуляція України – це лише пропагандистський наратив Кремля. Насправді ж наша держава і народ рішуче налаштовані на перемогу та подальшу інтеграцію до Євросоюзу та НАТО. Жодних розмов про здачу позицій не йдеться.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Володимир Зеленський / фото: скріншот Youtube

На відміну від росіян, для яких втрати людського життя просто цифри, українці ставлять людську гідність та моральні цінності понад усе.

"Ейфорії немає, я згоден, але руки ніхто не опускає. І, повірте, Путін нас дуже боїться, тому що він сам у собі невпевнена людина. Впевнені люди з такою армією і такими надрами не загрожують світові ядерним. зброєю", - зазначив він.

Нагадаємо, США дозволило передачу F-16 і назвало їх кількість для України: коли чекати на сюрприз

Як повідомляв "Знай.uа", російські вбивці атакують наших захисників хімічною зброєю: захисту немає, гуманності – і близько.

Знай.ua писав, росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки