З'явився черговий доказ того, як погано російське військове керівництво ставиться до своїх підлеглих. Вони відмовляються вступати в бій з ЗСУ, за що їм погрожують кримінальною відповідальністю.

Про це стало відомо завдяки новому ролику, який з'явився в мережі. Його зняв один з "мобілізованих" з ОРДЛО. Частину бойовиків намагалися спочатку захопити Харківську область, після чого відступили до кордону з рф. Там прикордонники відмовилися їх пропускати, і погрожували відповідальністю за зраду.

"Спостерігається така картина. Весь батальйон відійшов з позицій, і його не випускають. Люди вже другу добу на кордоні. Їх не випускають, ніяких коментарів не дають. Що робити, ми не знаємо. Нас не випускають. Погрожують в'язницею, розстрілом і так далі", - поскаржився він.

ВСУ, фото: Facebook

Раніше вже з'являлася інформація стосовно того, що окупанти бояться воювати зі Збройними силами України, через що зріють масові бунти.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Щоб якось зменшити протестантські настрої окупантів, Москва почала відправляти в Україну так званих "досвідчених карателів", серед яких генерал Мурадов. Він відомий своєю жорстокістю після командування Об'єднаним угрупованням сил рф в Сирії.

ВСУ, фото: Facebook

Всього, практично за три місяці війни було ліквідовано понад 27 тисяч з особового складу окупантів, і вони поміняються набрати резервістів, але, нічого не виходить.

Нагадаємо, що Росія готує моторошну провокацію, українців просять бути уважними

Раніше повідомлялося, що ЗСУ спалили найсучасніший російський танк Т-90М "Прорив", яким керували " біатлоністи — - розстрілював мирних жителів

Також, пропагандисти отримали нову методичку про "зомбування" свого народу: розповідають про перевагу української армії