Російські окупанти всіма способами намагаються втекти з війни в Україні, незважаючи на погрози розстрілів і покарань. Єдиний шанс залишитися живим.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню телефонної розмови окупантів, в яких вони розкрили багато нових подробиць. Опублікували ролик з цими даними на Офіційних акаунтах Служби безпеки України.

Російські загарбники почали тікати з армії, аби не вступати в бій зі Збройними силами України. Їм погрожують розстрілом і покараннями, однак, для них це єдиний варіант врятувати своє життя.

"Пацани просто беруть і їдуть вже. Нашу бригаду по-любому будуть розформовувати, бо багато людей звільнилося. Ось їде, наприклад, одна людина після закінчення терміну контракту ... стрибає в КаМАЗ, а за ним ще 8 осіб стрибають, які хочуть звільнитися самі по недотриманню. І вони просто їдуть, коротше, і звільняються. І ось так от, постійно", - розповідає окупант своїй дружині.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

У телефонній розмові він висловив надію, що командування дозволить йому повернутися додому в кінці травня, коли завершаться 90 днів його ротації, на які спочатку і була розрахована ця війна, як зізнаються військові.

ВСУ, фото: Facebook

В СБУ зазначили, що кожен день перебування в Україні може закінчитися для них плачевно, і повернутися додому вони вже ризикують у складі "вантажу 200", яких в Україні вже практично 30 тисяч. Вони несуть колосальні втрати, і бояться вступати в бої зі Збройними силами України.

Нагадаємо, що бійці ЗСУ знищили Російський блокпост разом з окупантами на трасі Лисичанськ-Бахмут: вже почали закріплюватися

Раніше повідомлялося, що російські окупанти проговорилися про спробу вбивства співробітника Запорізької АЕС

Також, російські війська понесли провал відразу на трьох напрямках в Україні - британська розвідка