Все частіше зараз говорять про те, що путін насправді не один діє. Має величезну кількість двійників, які можуть зіграти проти нього поганий жарт.

Про це розповів Радіо НВ психолог та експерт з невербальної комунікації Валентин Кім.

Справа в тому, що якщо це дійсно правда, то двійник може нести для шляху серйозну небезпеку. Одночасно справжній диктатор може постраждати, або ж з точністю навпаки.

путін. Фото: скрін youtube

У певний момент комусь із оточення голови Кремля буде вигідно, щоб прибрати його, і залишити на місці «слухняного» двійника, який уже всьому навчений, і робитиме те, що йому скажуть.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"Залишити ляльку, яка просто виконуватиме будь-які накази, прикриваючись цією лялькою. І в даному випадку сам Путін не зацікавлений у тому, щоб існували двійники. Тому що це питання не його безпеки, це питання його небезпеки", - вважає експерт.

При цьому психолог далі зазначив, що путін повинен зараз боятися наявність своїх двійників ще більше, ніж їх існування.

путін, фото: вільне джерело

Чи це правда, чи просто вигадка - невідомо, проте навіть в українській розвідці зазначають, що вони існують. Іншого пояснення з того що з кожним разом у нього змінюється мова, міміка, зовнішність, зростання - немає. Також викликає величезні питання той факт, що він досить швидко переміщається, і практично миттєво з'являється в інших місцях. Сподіваємося, що зовсім скоро від російського диктатора нічого не залишиться, і тікаючи зі своєї посади, він прихопить і своїх двійників, адже вони нікому не потрібні.

Нагадаємо, тисячі зруйнованих життів через амбіції диктатора путіна: росіяни атакували цивільні об'єкти у 60 разів частіше, ніж військові

Раніше повідомлялося, що Олександр Старух пообіцяв звільнити Запорізьку область за короткий термін, ЗСУ вже почали готуватися .

Також, на Херсонщині завдяки HIMARS окупанти перетворилися на пил — їхали атакувати Миколаїв