У Кремлі знову намагаються боротися зі своїм же народом. На цей раз хочуть заборонити бот, який допомагає знайти полонених окупантів.

Справа в тому, що на адресу Telegram надійшов новий припис від Роскомнагляду, і вони вимагають видалити назавжди бот під назвою "Ищи своих".

Саме за його допомогою рідні окупанти можуть знайти інформацію про близьких, які потрапили в полон. Або ж дізнатися про їхню загибель.

Депутати Держдуми, фото: РИА Новости

На думку людей із Кремля цей ресурс заважає, і причина у розкритті особистих даних російських військовослужбовців. Також вони спираються на канали, які на думку Роскомнагляду можуть публікувати неправдиву інформацію про втрати російських військ. Тобто вони бояться, що люди дізнаються всю правду і почнуть бунтувати.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"У передбачений законом термін зазначені ресурси видалено не було, у зв'язку з чим щодо Telegram до суду надійшов протокол за ч. 2 ст. 13.42", - зачитав матеріали справи суддя Тимур Вахромєєв.

Полонені орки. Фото: Telegram

При цьому, якщо Telegram відмовиться це робити, то їм загрожує штраф у розмірі 4 мільйонів рублів. Чергові залякування, які не обвінчуються успіхом. Приховати їхні злочини та поразку не вдасться. Тому можуть навіть не намагатися.

путін. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що станом на 16 серпня 2022 року минулої доби Збройні сили України знищили 4 танки, 11 бойових броньованих машин та 4 артилерійські системи. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ. Особовий склад окупантів втратив ще 150 осіб, і тепер втрати становили 43 900 осіб.

Нагадаємо, що окупант зателефонував додому синові, і зізнався у безпорадності "другої армії світу"

Раніше повідомлялося, що таролог Людмила Хомутовська побачила Донецьк у складі України вже за рік, а День незалежності пройде зі сльозами на очах .

Також, Михайло Подоляк пояснив, доки Україна воюватиме